Helseforsikring

I de senere år har tilbudet om en privat helseforsikring gått fra å være en økende trend blant bedrifter som en del av en "ansatt gode" til å bli mer og mer vanlig i det private.

Vi mener den beste helseforsikringen du kan ha er å ivareta din egen helse, velvære og livsstil. Som medlem i Herreklinikken legesenter & medispa tilbyr vi derfor alle våre medlemmer en grundig årlig helsesjekk.

En privat helseforsikring vil være en ekstra trygghet dersom du skulle få behov for videre utredning eller behandling. Nedenfor vil du finne mer informasjon om de ulike tilbyderne av private helseforsikringer.

Ta grep - få bedre livskvalitet

Det finnes få tilbud til menn innen helse og oppfølging. Det er ingen automatikk i helsesjekk av menn med årenes løp, og terskelen for å besøke legen har vært og er høy blant de aller fleste menn. Dette gjør at mange kan oppleve redusert livskvalitet, og kan gå årevis med symptomer og tegn på sykdom eller livsstilsutfordringer som på sikt vil påvirke helsen. Det er her vi ønsker å gjøre en forskjell. Med en årlig helsesjekk kan vi oppdage tegn eller trusler ved helsen tidlig, og ta grep som holder deg frisk - noe som vil øke din livskvalitet.

Far og sønn på strand

Gratis medlemsskap - eksklusiv medlemsportal

Ved Herreklinikken legesenter & medispa kan du komme inn for en helsesjekk, bestille en legetime eller besøke vårt medispa. Et sted du ta opp dine bekymringer eller utfordringer. Vi hjelper deg med det du måtte ha behov for. Blir du medlem i Herreklinikken (det er gratis) og du får en automatisk innkallelse til en årlig helsesjekk, men også eksklusiv tilgang til en medlemsportal der det finnes relevant lesestoff og tilbud til våre medlemmer.

Vi vet litt om det å være mann - snakk med oss

Vi vet om hvordan det er å være mann og har et sterkt ønske om å øke mannens livskvalitet. Bli medlem du også, bestill en time eller kom innom.

Vi er der når du trenger oss.


Les mer om våre tjenester
Mann med kjæresten på ryggen

Hvorfor velge Herreklinikken?

Vi er fremtidens legesenter og medispa. Vår oppgave er å alltid være først ute med de mest innovative behandlingene og gi helhetlige råd for å forbedre din helse og livskvalitet. Vi skal tilby verdibaserte legetjenester bygget på faglighet og ekspertise.

Bli medlem i dag!

Se alle
våre flotte referanser

"I think I have been a typical adult male, as in going to the doctor for regular check-ups… well, that never happened!"

The truth is, I only went to see the doctor whenever a health related issue became to obvious or very painful.

However, for the last 5 years, ever since I became a member of  Herreklinikken legesenter & medispa, things have changed. They taught me how important it is to recieve regular check-ups and that prevention is better than cure.

Herreklinikken will be a place where guys can og and deal with any problem they might have, in addition to receiving regular check-ups.