TJENESTER

Herreklinikken har som mål å øke din livskvalitet!

Vi skal gjøre det vi kan for å bidra til dette. Vi har samlet dedikerte leger, behandlere og spesialister på mannens helse slik at du skal føle deg trygg og få den behandlingen eller hjelpen du trenger.

Kom innom, bestill time eller ta kontakt på 414 80 414. Vi er der når du trenger oss!

Legesenter

Ved Herreklinikken vil du alltid treffe en dedikert lege og behandler som er opptatt av mannens helse, velvære og livsstil. Vi tar oss god tid til undersøkelsen og dialogen før-under-etter.

Du kan være trygg på at vi tar dine innspill på alvor, og at vi gjør de undersøkelsene som er nødvendig for at du skal få de svarene eller behandlingen du trenger for bedre din helse, velvære og livsstil og vil bedre din livskvalitet.

Legesenteret har åpent hver dag, hele året - og har vakttelefon utenom åpningstid for våre medlemmer.

Spesialister

Ved utredning er det ofte man avdekker behov for videre henvisning eller behandling hos private spesialister og offentlige sykehus. Vi har et stort nettverk innen de forskjellige fagfelt og vil hjelpe deg videre dersom det er behov for dette.

Vi har et stort nettverk av spesialister vi henviser til ved behov og vil hjelpe deg videre i din utredning og behandling.

Psykisk Helse

Herreklinikken tar psykisk helse på alvor. Våre leger og har lang erfaring med kartlegging og behandling av psykisk helse og du kan være trygg på at du er i gode hender. Vi tar oss god tid, og du får den hjelpen du trenger.

Vi har et stort nettverk av spesialister vi henviser til ved behov og vil hjelpe deg videre i din utredning og behandling.

Velvære

Spa og velvære er ikke bare for kvinner, og det finnes en rekke gode behandlinger for menn. Enten du vil unne deg noe ekstra, ta med en venn eller ikke helt vet hva du ønsker deg i gave, kan en behandling ved vårt MediSpa kanskje være noe for deg. Alt hos oss handler om helse og livskvalitet, og velvære kan være en svært god bidragsyter til nettopp dette. Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon med en av våre erfarne behandlere.

Se alle
våre flotte referanser

"I think I have been a typical adult male, as in going to the doctor for regular check-ups… well, that never happened!"

The truth is, I only went to see the doctor whenever a health related issue became to obvious or very painful.

However, for the last 5 years, ever since I became a member of  Herreklinikken legesenter & medispa, things have changed. They taught me how important it is to recieve regular check-ups and that prevention is better than cure.

Herreklinikken will be a place where guys can og and deal with any problem they might have, in addition to receiving regular check-ups.