TJENESTER

Herreklinikken har som mål å øke din livskvalitet! Vi skal gjøre det vi kan for å bidra til dette. Vi har samlet leger og eksperter på mannens helse, for at du skal føle deg trygg og få den behandlingen eller hjelpen du trenger. Våre medlemmer blir automatisk kalt inn til en årlig helsesjekk, men du kan også bestille en time hos oss uten å være medlem.

Legesenter

Hos Herreklinikken vil du alltid treffe en dedikert lege som er opptatt av mannens helse, velvære og livsstil. Vi tar oss god tid til undersøkelsen og dialogen før-under-etter.

Du kan være trygg på at vi tar dine innspill på alvor, og at vi gjør de undersøkelsene som er nødvendig for at du skal få de svarene eller behandlingen du trenger for bedre helse og økt livskvalitet.

Legesenteret har åpent hver dag, hele året - og har vakttelefon utenom åpningstid for våre medlemmer.

Spesialister

Ved utredning er det ofte man avdekker behov for videre henvisning eller behandling hos private spesialister og offentlige sykehus. Vi har et stort nettverk innen de forskjellige fagfelt og vil hjelpe deg videre dersom det er behov for dette.

Vi har et stort nettverk av spesialister vi henviser til ved behov og vil hjelpe deg videre i din utredning og behandling ved behov.

Psykisk Helse

Herreklinikken tar psykisk helse på alvor. Det er svært mange menn som sliter psykisk, men som aldri gjør noe med det. Våre leger og eksperter har lang erfaring med kartlegging og behandling av psykisk helse og du kan være trygg på at du er i gode hender hos oss. Vi tar oss god tid, og du får den hjelpen du trenger hos oss.

Velvære

Spa og velvære er faktisk ikke bare for kvinner, og det finnes en rekke gode og avslappende behandlinger for menn. Enten du vil unne deg noe ekstra, ta med en venn eller ikke helt vet hva du ønsker deg i gave, kan en behandling hos Herreklinikken Medispa kanskje være noe for deg. Alt hos oss handler om helse og livskvalitet, og velvære kan være en svært god bidragsyter til nettopp dette.

Se alle
våre flotte referanser

"I think I have been a typical adult male, as in going to the doctor for regular check-ups… well, that never happened!"

The truth is, I only went to see the doctor whenever a Health related issue became to obvious or very painful.

However, for the last 5 years, ever since I became a member of  Herreklinikken legesenter & medispa, Things have changed. They taught me how important it is to recieve regular check-ups and that prevention is better than cure.

Herreklinikken will be a Place where guys can og and deal With any problem they might have, in addition to receiving regular check-ups.