Mannens livskvalitet i fokus

Herreklinikken har et mål for øyet: Forbedre helse og økt trivsel blant norske menn. Vi har derfor samlet leger, helsepersonell og ekspertise på mannens helse, og startet i 2007 Herreklinikken som en del av Aker Brygge legesenter.

Ta grep - få bedre livskvalitet

Det finnes få tilbud til menn innen helse og oppfølging. Det er ingen automatikk i helsesjekk av menn med årenes løp, og terskelen for å besøke legen er svært høy blant de aller fleste menn. Dette gjør at mange får redusert livskvalitet, og kan gå årevis med tegn eller symptomer på sykdom eller livsstilsutfordringer. Det er her vi ønsker å gjøre en forskjell. Med en helsesjekk kan vi oppdage tegn eller trusler ved helsen tidlig, og ta grep som holder deg frisk - og som øker livskvaliteten din.

Mann som omfavner sin datter
Far og sønn på strand

Gratis medlemsskap - eksklusiv medlemsportal

Hos Herreklinikken kan du komme inn for en helsesjekk, eller ta opp andre bekymringer eller utfordringer. Vi hjelper deg med dette du måtte ha behov for. Blir du medlem i Herreklinikken (det er gratis) får du automatisk innkallelse til en årlig helsesjekk, men også eksklusiv tilgang til en medlemsportal der du finnes relevant lesestoff og tilbud til våre medlemmer.

Vi vet litt om det å være mann - snakk med oss

Herreklinikken er av - og for menn. Vi er menn som vet litt om hvordan det er å være mann, og derfor brenner vi for å øke mannens helse og livskvalitet.

Les mer om våre tjenester
Mann med kjæresten på ryggen

Hvorfor velge Herreklinikken?

Vi er fremtidens legesenter og medispa. Vår oppgave er å alltid være først ute med de mest innovative behandlingene og gi helhetlige råd for å forbedre din helse og livskvalitet. Vi skal tilby verdibaserte legetjenester bygget på faglighet og ekspertise.

Bli medlem i dag!

Se alle
våre flotte referanser

"I think I have been a typical adult male, as in going to the doctor for regular check-ups… well, that never happened!"

The truth is, I only went to see the doctor whenever a Health related issue became to obvious or very painful.

However, for the last 5 years, ever since I became a member of  Herreklinikken legesenter & medispa, Things have changed. They taught me how important it is to recieve regular check-ups and that preventino is better than cure.

Herreklinikken will be a Place where guys can og and deal With any problem they might have, in addition to receiving regular check-ups.