Mannens livskvalitet i fokus

Herreklinikken har som mål å forbedre og øke livskvaliteten til menn. Vi har derfor samlet et team av behandlere og klinikker med ekspertise innen mannens helse og startet Herreklinikken i 2007.

Ta grep - få bedre livskvalitet

Det finnes få tilbud til menn innen helse og oppfølging. Det finnes ikke noen tidligere systematisk oppfølging i samfunnet for menn. Terskelen for å oppsøke legen eller søke hjelp og bistand gjennom livet er og har vært svært høy blant de aller fleste. Det kan gå årevis med symptomer eller tegn på sykdom som kunne vært avdekket tidligere. Vi ønsker å gjøre en noe med dette.

Med en årlig helsesjekk vil vi forsøke å avdekke symptomer eller livsstilsykdommer tidlig, og ta grep som holder deg frisk og forebygge sykdommer - noe som øker livskvaliteten din.

Best mulige livskvalitet så lenge som mulig!

Mann som omfavner sin datter
Far og sønn på strand

Gratis medlemsskap - eksklusiv medlemsportal

Hos Herreklinikken kan du komme inn for en helsesjekk, eller ta opp andre bekymringer eller utfordringer. Vi hjelper deg med dette du måtte ha behov for. Blir du medlem i Herreklinikken (det er gratis) får du automatisk innkallelse til en årlig helsesjekk, men også eksklusiv tilgang til en medlemsportal der du finnes relevant lesestoff og tilbud til våre medlemmer.

Vi vet litt om det å være mann - snakk med oss

Herreklinikken er av - og for menn. Vi er menn som vet litt om hvordan det er å være mann, og derfor brenner vi for å øke mannens helse og livskvalitet.

Les mer om våre tjenester
Mann med kjæresten på ryggen

Hvorfor velge Herreklinikken?

Vi er fremtidens legesenter og medispa. Vår oppgave er å alltid være først ute med de mest innovative behandlingene og gi helhetlige råd for å forbedre din helse og livskvalitet. Vi skal tilby verdibaserte legetjenester bygget på faglighet og ekspertise.

Bli medlem i dag!

Se alle
våre flotte referanser

"I think I have been a typical adult male, as in going to the doctor for regular check-ups… well, that never happened!"

The truth is, I only went to see the doctor whenever a health related issue became to obvious or very painful.

However, for the last 5 years, ever since I became a member of  Herreklinikken legesenter & medispa, things have changed. They taught me how important it is to recieve regular check-ups and that prevention is better than cure.

Herreklinikken will be a place where guys can og and deal with any problem they might have, in addition to receiving regular check-ups.