Gratis medlemskap

Herreklinikken legesenter & medispa ble startet med mål om å ivareta mannens helse, livsstil og velvære. Vårt overordnede mål er å optimalisere din livskvalitet med fokus på dine utfordringer og behov.

Best mulig livskvalitet på dine premisser

Herreklinikken legesenter & medispa skal være et tilbud der menn kan få hjelp til å oppnå dette målet.

Vi tilbyr gratis medlemskap i Herreklinikken får du som medlem medlemsfordeler med tilgang på vår vakttelefon og rabatterte priser på våre klinikker i Skandinavia.

Som medlem vil du få en årlig innkallelse til en helsesjekk. Denne helsesjekken betaler du for, men den kan avbestilles helt kostnadsfritt. Vi har ingen skjulte gebyrer eller avgifter.

Bli medlem i dag!
Glad ung mann hopper
Mann sitter ved togskinner

Ta grep om egen helse

Du får også eksklusiv tilgang til artikler og temasider som tar for seg saker som er viktig og relevant for de fleste menn. Her kan du kanskje finne svar på mye av det du lurer på, eller kanskje få et ønske om å gjennomføre en helsesjekk hos oss og ta grep om egen helse og livskvalitet.

Vi er her når du trenger oss - hver dag, hele året

Vårt mål er å være der når du trenger oss, vi har åpent 365 dager i året og skal strekke oss langt for at du skal få time på dagen. Vi har vakttelefon etter åpningstid for våre medlemmer. Gjennom ditt medlemskap i Herreklinikken legesenter & medispa vil du være med å sette mannens helse i fokus.

Bli medlem i dag!

Se alle
våre flotte referanser

"I think I have been a typical adult male, as in going to the doctor for regular check-ups… well, that never happened!"

The truth is, I only went to see the doctor whenever a health related issue became to obvious or very painful.

However, for the last 5 years, ever since I became a member of  Herreklinikken legesenter & medispa, things have changed. They taught me how important it is to recieve regular check-ups and that prevention is better than cure.

Herreklinikken will be a place where guys can og and deal with any problem they might have, in addition to receiving regular check-ups.